Windsurf, SUV og Kitesurf i fjorden

Ønsker du at surfe i din ferie, er du kommet til det rigtige sted. Skibsted Fjord er et rigtigt godt sted at lære at surfe - og vindforholdene gør at garvede kite- og windsurfere også kan få tiden til at gå. Fjorden er lavbundet, den er relativt lukket, og der er gode vindforhold. Du kan have alt dit gear med og gå direkte i fjorden fra gården, eller du kan leje udstyr her i Thy – og så er fjorden din tumleplads, hvad enten du er til SUP, windsurf eller kitesurfing.

Vil du prøve kræfter med Vesterhavet, ligger Cold Hawaiis mange spots i kort køreafstand fra gården. Fra Agger i syd til Hanstholm i Nord kan du finde gode spots at surfe på – læs om spotsene her.

Sejlads - kajak, robåd, katamaran, optimistjoller

Limfjorden er et oplagt sted at udforske med havkajak, og dyrelivet og istidslandskabet gør det til en fantastisk oplevelse. Tag din egen kajak med - der er god plads til gear på gården, lej her på gården eller på Nordvest Safari, der ligger 4 km. fra gården. 

Du kan også benytte gårdens robåd, der er til fri benyttelse. 

Hvis du selv har joller, katamaran eller lignende er du mere end velkommen til at medbringe dit gear, hvilket en del vælger at gøre, når de gæster os.

Fiskeri

I fjorden kan du fiske fra stranden, hvor der går ørred, hornfisk og fladfisk. Er du mere til skaldyr og rejer er det bare med at tage net og spand med. Fjorden er hjemsted for både Limfjordsøsters og Stillehavsøsters.

For lystfiskeren er der også mange oplevelser at hente. I forårs- og efterårsmånederne står der hornfisk, laks og havørreder langs kysten i et stort antal.

Du er velkommen til at låne gårdens robåd. Medbring gerne redningsveste, hvis du vil fiske fra båd.

De helt hardcore sætter børnene til at samle krabber, som der kan koges en ganske vidunderlig bisque af - spørg os, hvis I vil have opskriften.

I området finder du også andre fiskemuligheder: Havtur med kutter i Vorupør, fri sø i Nors Sø, Put & Take, molefiskeri i Agger v. havet, sild og hornfisk fra Oddesund.

Spørg os gerne, hvis I lægger planer.

 

 

Gå til toppen