Ferie på Skibstedgaard - midt i naturen

Som gæst på Skibstedgaard er der året rundt alle muligheder for at kombinere en fredfyldt ferie med indholdsrige aktiviteter. Duftene og det stærke lys på stedet gør noget ved de fleste, og der går i reglen ikke mange timer, før man slapper af på gården.

Hele familien gør deres bedste for at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære. Det er vigtigt for os, at vi får taget godt imod vores gæster, så alle føler sig godt tilpas, og ved hvor de har os.

Gården har en dejlig velholdt have med roser, stedsegrønt, store plæner og mange små kroge, hvor bænkene og liggestolene kalder.

Til gården hører ca. 4 km. lang strand, hvor du kan bade, gå ture, slå smut eller hygge dig med en bog – kun forstyrret af vibernes skrig og en enkelt ko i ny og næ.

Oldtidshøjene og skoven ligger og venter i en af fjordens vige. Var det ikke lige for plantagen og områdets mange vindmøller, der minder en om moderne tid, er det ikke svært at føle sig hensat til en lunere Bronzealder.

 

Priser

 Lejlighed, per uge, højsæson (2-6 personer) kr. 3.300-4.500
 Lejlighed, per uge, lavsæson (2-6 personer) kr. 2.400-3.300
 Lejlighed, per døgn, højsæson (2-6 personer) kr. 575-800
 Enkelt el. dobbeltværelse Se B&B
Weekendophold, fredag-søndag fra 10-26 personer Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / se weekendophold

Priserne er inkl. moms, men ekskl. el og varme.

Slutrengøring tilbydes (kr. 200,- per bolig)

Husdyr kun efter forudgående aftale (rengøringstillæg kr. 100,- pr. hund)

Morgencomplet serveres efter aftale i hovedbygningen (75 kr. pr. person)

Linnedpakker tilbydes efter aftale (70kr. pr. sæt)

 

Gå til toppen