Cara merawat rambut agar tidak rontok
Best price Aimersoft DVD Backup mac oem, How to buy Maxon Cinema 4D R11 Studio Bundle
Den lille hyggelige herregaard SKIBSTEDGAARD i Sydthy ligger smukt midt i det bakkede morænelandskab lige ned til Skibsted Fjord, hvor Knud den Store samlede den sidste vikingeflåde i 1085.

Obat penumbuh rambut yang botak
Download Maxon Cinema 4D R11 Studio Bundle software, Buy Autodesk 3ds Max Design 2014 64 bit
Midt i naturen, mellem vindmøller og oldtidshøje, himmel og fjord kan du finde et grønt, fredfyldt helle fra hverdagen. Her kan du kombinere golfferien med en morgendukkert i fjorden, gå - eller løbeture i den vidunderlige natur eller blot nyde fjordens fugleliv og lysforhold.

Cheapest Autodesk Combustion 2008, Cheap Microsoft Office Professional Plus 2013 software
I gårdens gamle bindingsværks- hestestald har vi indrettet fire toetagers lejligheder med ialt ni store lyse dobbeltværelser, alle med unik fjordudsigt. Arkitekturen er lys og moderne og indretningen er en blanding af nyt og gamle arvestykker fra gården. Vi har ingen restaurant på gården, men alle lejlighederne har veludstyrede køkkener, hvor man kan eksperimentere med at lave mad af områdets lækre specialiteter - f.eks. limfjordsøsters, svampe, frisklandet fisk fra havet eller selvfanget i fjorden samt Herefordkød fra gården. Der er også kvalitetscatering og gode restauranter i nærområdet.

Til gården hører 4 kilometer strand og en dejlig velholdt have med roser, stedsegrønt, store plæner og mange hyggelige kroge.

SKIBSTEDGAARD er familiedrevet og vi gør vores yderste for at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære. Det er vigtigt for os, at vi får taget godt imod vores gæster, så alle føler sig godt tilpas og ved hvor de har os.

Velkommen!

Gå til toppen